Szállítási információk

A Pannónia Üzletház kétféle szállítási lehetőséget biztosít ügyfelei számára:

-Személyes átvétel Vitnyédi üzletünkben: 9371 Vitnyéd, Fő u. 1/a.

-Házhoz szállítás a GLS futárszolgálat segítségével

-Személyes átvétel esetében természetesen semmilyen extra költség nem terheli vevőinket. A weboldalon megvásárolt termékek az átadás napján névre szólóan vannak csomagolva és a vásárlás kódjának bediktálásával azonnal és hiánytalanul a megrendelő kezébe kerülhetnek!

- Házhoz szállítás a GLS futárszolgálat segítségével: Minden csomagot a GLS futár segítségével juttatunk el önökhöz. A szolgáltatás díja minden esetben csomagonként 1500 Ft.- Legnagyobb előnye hogy a csomag felvételének pillanatában a vevő emailt kap a kézbesítés várható időpontjáról. Ez az üzenet tartalmazza a csomag értékét és a futár telefonszámát, hogy zökkenőmentes lehessen a kiszállítás vagy az esetleges cím módosítása is. A GLS vállalja hogy a szerződött partnereinek csomagjait Magyarország területén másnapra kiszállítja!

A csomagok kézbesítése hétköznapokon 8-18 óra között várható. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, célszerű munkahelyi címet megadni a zökkenőmentes kiszállítás érdekében! Sikertelen kézbesítés esetén az újraküldés költségét a vevőre terheljük és csak a csomag ellenértékének előre történő utalása esetén áll módunkban ismételten elindítani. Csomagolási költséget külön nem számítunk fel!

Rólunk...

Győr-Moson-Sopron megyei Vitnyéden, a 85.sz. főút mellett talál bennünket

+3696 241 188
webshop[kukac]pannoniavit.hu
9371,Vitnyéd, Fő u. 1/a

Facebook

 
Premium Joomla Templates

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.